Algemene Voorwaarden

1. Overeenkomst en annuleren van een bestelling

Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en leveringen van BigVips.com en/of BigVips.nl, hierna te noemen “BigVips”.

Zodra u een bestelling plaatst bij BigVips voor het leveren van één of meerdere artikelen, is er sprake van een overeenkomst en zijn deze voorwaarden van toepassing.

Heeft u een fout gemaakt bij het bestellen of wilt u een bestelling annuleren? U kunt uw bestelling tot maximaal twee weken na het moment van bestellen annuleren door een e-mail te sturen naar info@bigvips.com.

2. Artikelen en prijzen

Wij streven ernaar onze artikelen zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en plaatsen waar mogelijk een foto. Kleuren van artikelen op foto’s kunnen altijd iets afwijken van het origineel, houdt u hier rekening mee.

Alle genoemde prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW. Verzendkosten worden separaat vermeld en zijn conform de TNT tarieven. Als u betaalt vanaf een niet-Nederlandse bankrekening, gelieve u rekening te houden met de bankkosten. Deze zijn voor uw eigen rekening.

3. Reservering en betaling

Na bestelling worden artikelen gedurende zeven dagen voor u gereserveerd. In deze periode dient de betaling te worden ontvangen. Als na zeven dagen na bestelling nog geen betaling is ontvangen, wordt uw bestelling geacht te zijn geannuleerd.

Bestellingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst en betaling. Als een artikel onverhoopt uitverkocht is, brengen wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte. In dat geval vervalt uw bestelling en wordt een eventueel al ontvangen betaling gerestitueerd.

4. Verzending en levering

Wij streven ernaar uw bestelling binnen twee werkdagen na ontvangst van uw betaling te verzenden aan het door u opgegeven afleveradres binnen Nederland.

Wij verzenden onze artikelen via TNT-Post. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel verlies, beschadiging en/of diefstal tijdens het verzenden.

5. Garantie en bedenktijd

Al onze artikelen worden gecontroleerd op kwaliteit. Mocht het zo zijn dat u een artikel ontvangt dat in kwaliteit niet voldoet of als u besluit dat u een geleverd artikel bij nader inzien en om welke reden dan ook toch niet wilt aanschaffen, dan kunt u dit tot uiterlijk twee weken na ontvangst ongebruikt, voorzien van de oorspronkelijke labels en in de originele verpakking aan ons retourneren. U krijgt dan een nieuw artikel of, als u dat liever heeft, u krijgt uw geld van ons terug. De kosten van de retourzending worden door ons vergoed. In artikel 6 staat beschreven wat u in dit geval moet doen.

Artikelen die op enigerlei wijze zijn gebruikt of gewassen of waarvan de originele verpakking, labels of gebruiksaanwijzingen ontbreken of die zijn bewerkt, kunnen helaas door ons niet retour worden genomen.

6. Retourzendingen en retourbetaling

Indien u een artikel aan ons wilt retourneren neemt u dan vooraf contact met ons op via info@bigvips.com. U ontvangt dan van ons instructies voor de retourzending.

Uitsluitend in geval van retourzending vanwege kwaliteitsproblemen, zijn de kosten van de retourzending voor onze rekening. In alle andere gevallen zijn de verzendkosten van de retourzending voor uw rekening.

Bij een retourzending heeft u de keuze tussen een vervangend product of uw geld terug. Terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel, mits artikel en verpakking ongebruikt zijn en in onbeschadigde staat verkeren.

7. Privacy regels

Al uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld. We stellen ze niet beschikbaar aan derden. Als u een bestelling bij ons plaatst informeren wij u vanaf dat moment ook over nieuwe artikelen en acties. Wilt u geen informatie meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich afmelden via info@bigvips.com.

8. Klachten en problemen

Heeft u een klacht over onze producten of onze dienstverlening? Mail ons dan via info@bigvips.com. We streven altijd naar een oplossing.

9. Disclaimer

Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele (druk)fouten, defecten of andere beschadigende consequenties die voortkomen uit het gebruik van de website. Wij zijn evenmin aansprakelijk voor het onoordeelkundig gebruik van de geleverde artikelen of eventuele hieruit voortkomende schades.

10. Activiteiten

BigVips is een activiteit van: Van der Maazen Management BV te Zoetermeer
KvK 27244824
Bankrekeningnummer: 52 46 52 317
BTW-nummer: 810941971B02
IBAN: NL97ABNA0524652317
BIC:ABNANL2A

Garantie & Service

Al onze artikelen worden gecontroleerd op kwaliteit. Mocht het zo zijn dat u een product ontvangt dat in kwaliteit niet voldoet, dan kunt u dit uiteraard ongebruikt, voorzien van de oorspronkelijke labels en in de originele verpakking aan ons retourneren. U dient fabricagefouten en andere kwaliteitsfouten zo snel mogelijk te melden bij BigVips.

Voor het terugzenden van producten, heeft u tot uiterlijk veertien werkdagen na ontvangst de tijd. U dient van tevoren contact op te nemen met BigVips.

U ontvangt dan van ons instructies voor de retourzending. Wij zullen zorgen dat u zo snel mogelijk een nieuw product ontvangt.

Eventueel verschuldigde bedragen voor de geretourneerde goederen op basis van klachten of kwaliteitsfouten zullen binnen veertien dagen na ontvangst van de goederen worden uitbetaald.

Voor het verkeerd wassen en/of drogen van kleding zijn wij niet aansprakelijk.