Evi-lance

BigVips Evi-lance

Evi-lance

SIERADEN ALS KUNST VOOR ELKE VROUW

Zo begint de homepagina van deze fantastische kunstenares. Big Vips is daarom zeer trots om verkooppunt te worden van Evi-lance.

Sieraden met een persoonlijke touch waarbij uw persoonlijkheid naar voren komt en die bij uw outfit passen. Dat zijn de handmade sieraden van Evi~Lance. Evi~Lance sieraden zijn speels, eigentijds, stoer en stijlvol is. Afgezien van het feit dat de sieraden top zijn voor elke vrouw zijn de items zeer geschikt voor Artiesten, Modellen maar ook voor u. De sieraden doen het mooi op de foto. En het allerbelangrijkste misschien wel. Wat u heeft niemand anders omdat elk exemplaar uniek is.

Het merendeel van de sieraden is gemaakt van gerecycled rubber. Hierdoor zijn de sieraden rekbaar, buigzaam, zacht, sterk en niet zwaar.

BigVips Sieraden gemaakt van rubber

Sieraden gemaakt van rubber

Natuurlijk rubber wordt doorgaans geproduceerd uit latex, gewonnen uit de bast van de Braziliaanse rubberboom (Hevea Brasiliensis). Ongeveer 33% van het sap, dat ook wel latex wordt genoemd bestaat uit rubber. De latex wordt vervolgens gefilterd, waarna het verdund wordt met water. Het resultaat hiervan wordt met zuur behandeld, zodat de rubberdeeltjes stollen. Het materiaal, dat men rubber noemt, wordt uiteindelijk tot dunne plakken gerold en gedroogd.

Ook worden voor het maken van de sieraden andere materialen, zoals foam, gekweekte en natuurlijke zoet– en zoutwaterparels, kralen van glas, hout en metaal, gerecycled papier en canvas gebruikt. Voor de “Earth Collection: Bella Avani” worden handgemaakte kralen van papier of canvas gebruikt. De kralen van papier worden gemaakt uit oude affiches, papieren rollen, tijdschriften, kranten, e.d. Ze worden eerst geverfd in verschillende kleurencombinaties en daarna met de hand gerold; vervolgens worden ze bespoten met vernis, zodat ze duurzaam zijn. Een soortgelijke procedure wordt toegepast bij de van canvas gemaakte kralen. De sieraden die gemaakt zijn van papier of canvas kralen zijn eveneens licht en variëren in lengte.

sunday marketKleuren en vormen van de materialen in combinatie met het zwart van het rubber leidend zijn bij het maken van de sieraden, is het resultaat een sieradencollectie die speels, duurzaam, eigentijds, stoer en tegelijkertijd stijlvol is en uitstraling geeft aan de persoonlijkheid van de draagster.

Allereerst te zien in onze stand tijdens de Sunday Market, daarna ook in de webshop

Tags:

No comments yet.

Geef een reactie